7

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona

Dirección: Carrer del Sant Crist, 57, Distrito de Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, España.
Teléfono: 934310594.
Página web: finquescatalonia.cat.
Especialidades: Agencia inmobiliaria.
Otros datos de interés: Entrada accesible para personas en silla de ruedas, Estacionamiento accesible para personas en silla de ruedas.
Opiniones: Esta empresa tiene 24 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 3.8/5.

Ubicación de Fincas Catalonia

Fincas Catalonia Carrer del Sant Crist, 57, Distrito de Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, España

Horario de Fincas Catalonia

  • Lunes: 9 a.m.–1:30 p.m., 4–7 p.m.
  • Martes: 9 a.m.–1:30 p.m., 4–7 p.m.
  • Miércoles: 9 a.m.–1:30 p.m., 4–7 p.m.
  • Jueves: 9 a.m.–1:30 p.m., 4–7 p.m.
  • Viernes: 9 a.m.–2 p.m.
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Opiniones de Fincas Catalonia

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Pep Sancho
1/5

Mal, muy mal. Malos profesionales. Llevo 40 dias esperando a que me vengan a intalar la luz del comedor, que no funciona, un vidrio roto de la terraza, el timbre de la puerta, etc etc. Además quieren que pague la mitat de la reparación del toldo que hay en la terraza…increible…
Soy Periodista y trabajo para la televisión. Intentaré que esto lo sepa todo el mundo.
Hace un año de este escrito y todavia estoy esperando que se reparen todos los desperfectos que hay en la casa

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Armando
1/5

Suscribo punto por punto y coma por coma lo que indica "Viajero del tiempo" en su reseña. No hace falta añadir mucho más. En mi caso fue por un servicio como administrador de fincas: consultas sin resolver, dejadez, malas formas cuando reclamas que te respondan, asesoramiento poco adecuado y un largo etcétera de despropósitos. En mi opinión nada recomendables. Y sí, lástima que no se puedan poner cero estrellas.

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Rosario Moreno
5/5

La Sra Pilar es muy atenta, amable y profesional. He tenido que tratar con ella para varios temas de mi domicilio y siempre soluciona todo. La Sra Maica también muy amable.

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Es Cape
5/5

Genial atención al cliente, la Srta Carme ha sabido asesorarme sobre mis dudas sobre el piso que tengo alquilado.No duden en contactarlos.Por la.mañana.

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Berta Carrasco
5/5

Muy satisfecha con la atención recibida. Agradezco la orientación en el alquiler de mi vivienda.

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Josefina Andreu
5/5

Buenos profesionales todo genial

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
Sergi Perez
5/5

Benvolgut senyor Sancho,abans de res lamento que tingui aquesta opinió de ASSESSORIA FINQUES CATALONIA,S.L i desde aqui com gerent i responsable de l'empresa el convido a resoldre aquest assumpte si cal amb el Col·legi d'Administradors com arbrit.
Si això no el satisfar i com diu vostè vol anar a laTV,a donar resò ,li agrairé em convidi al medi que vostè treballi, i amb molt degust vindré amb la documentació necessaria i que també té vostè, per rebatre totes les seves gratuitas i falses desconsideracions cap a nosaltres.
Per acabar dir-li que lamentem profundament haver passat per alt alguns aspectes del seu perfil i tot i així haver signat amb vostè el contracte de lloguer. La nostre bona fé en aquest cas ens va jugar una mala passada.
Cordialment

Fincas Catalonia - Barcelona, Barcelona
SrTemas
1/5

1era Ressenya (Finals de Maig)
Com que no puc posar 0 estrelles en posaré 1. Pèssima professionalitat. El meu cas és per tema de la declaració de la renda. Vam trucar fa una setmana i mitja per demanar que ens fessin la declaració i la persona que ens va atendre per telèfon ens va dir que estaven bastant liats pero que enviessim un correu al gestor Així ho varem fer. Com que no ens responia al cap d'un parell de dies vam trucar de nou. Ens van dir que ens respondria. Després de 10 dies torno a trucar. Ara em diuen que ja no fan més declaracions i que ho van parar a partir del dia 5 i que em busqui un altre gestor. Insisteixo i dic que almenys em donguin una resposta ja que ja havia enviat un correu feia dies. La resposta, que ja li comentarà pero que igualment em busqui algú altre pero que quan li digui algo em trucarà. Al final he buscat a algú altre però encara espero la resposta per correo del gestor i la trucada de la noia que agafa el telèfon dient-me que no m'ho faran. Professionalitat 0. Esta clar amb qui no faré res en un futur.

2ona Ressenya (1 Agost)
Afegiré que un cop llegida la ressenya que m'ha dedicat, ni tants sols s'ha dignat a escriure o parlar amb mi.
En primer lloc el vull felicitar perquè ha rebut vostè la seva primera ressenya 5 estrelles, ja pot estar content!!!
En segon lloc li recomano que en comptes de contestar com a persona, fa de més professional respondre com a empresa, un cop que ja s'ha posat les 5 estrelles per fer-li pujar la mitja, li recomano.
En tercer lloc quan parla de perplexitat pel meu entorn, vinc a suposar que parla de la meva parella, però com ja deu suposar la perplexitat és per la seva resposta, ja que l'únic que vam rebre per correu electrònic van ser amenaces dient que si no treia la ressenya parlaria vostè amb els seus advocats per denunciarme per injúries i falsedats. Entenc amb la seva ressenya la resposta dels seus advocats, riures.
En tot cas senyor Sergi, si mai vol saber que ha passat, hauria de ser una mica més intel·ligent i parlar vostè directament amb la persona afectada i no parlar només amb la seva empleada.

Com que veig que vostè sap molt bé el que ha passat sense parlar amb mi, li puc fer una recomenació, facis vident, té una capacitat excepcional de saber exactament el que ha passat sense ser en el lloc, jo també estic perplex de les seves aptituds!
Si no és vident li faig una recomanació. Si vostè no és capas de trucar a la persona que li ha fet la crítica (justa o injusta), difícilment podrá gestionar qualsevol problema que lo pugui surgir ara o endavant. I això que vostè és gestor!

Quan vostè vulgui ja sap com contactar amb mi. No tinc perquè dubtar de la seva professionalitat però a vegades s'ha de tenir ma dreta per portar certes situacions a bon terme i no esperar a respondre públicament una opinió negativa que amb una bona gestió no hagués arribat mai a escriure o, un cop escrita, s'hagués pogut arribar a treure. Vostè es lliure de fer el que vulgui. Salut i encerts.

Subir